website uptime


Üdvözöljük a Skeleton Hosting honlapján!
Röviden rólunk
2010 február óta vállaljuk ügyfeleink szervereinek üzemeltetését. Rengeteg extrém kérés jutott már el hozzánk, de eddig minden olyan kérést is, melyet egyes konkurenciánk is visszautasított megoldottunk.
Legyen szó fizikai szerver elhelyezésről, vagy VPS bérlésről, mi mindíg a lehető legjobbat nyújtjuk ügyfeleink számára.
Szervereink a Dataneum szerverterméből futnak, ahonnan garantálni tudjuk az éves 99,99%-os rendelkezésre állást.
Kivétel nélkül minden eszközünk üzleti kategóriás brand termék, mely szavatolja nekünk a tökéletes minőséget és megbízhatóságot.
A Skeleton Hosting-nál mindíg is az ügyfélelégetettség volt az elsődleges cél. Pontosan tudjuk, hogy úgy tudjuk megnyerni ügyfeleink bizalmát ha tökéletesen látjuk el a feladatunkat.
Természetesen szolgáltatásaink ára nem a piaci legolcsóbb, viszont mielött ár alapján döntene, kérem gondolja végig, hogy az az esetenkénti 5-10% árdifferencia megéri-e a kockázatot, hogy névtelen szerverteremből fusson az adott gép, kétes eredetű szervereken üzemeljen az Ön szolgáltatása, vagy inkább választja a biztos, megbízható szolgáltatásunkat.


Szolgáltatásainkról részletesen:

Virtuális Privát Szerver (VPS)
Szervereinken virtuális környezetben biztosítjuk Önnek a saját, teljes hozzáféréű virtuális szervergépet, Linux vagy Windows operácis rendszerrel. Webes kezelőfelülettel.

Amennyiben Önnek stabil kisebb teljesítményű szervergépre, illetve több gépes fix rendszerre van szüksége, akkor mindenképpen a VPS az Önnek megfelelő szolgáltatás. VPS-eseink nagyteljesítményű Hewlett-Packard gépeken futnak, a legkorszerűbb virtualizációs technológiával. Minden VPS-hez biztosítunk folyamatos konzol elérést, távolról cd-t, dvd-t tud a gépbe helyezni, újraindítani, és bármikor újra tudja telepíteni ha szükséges. Bármilyen operációs rendszerrel igénybe lehet venni a VPS-t: Windows XP / 7, Windows server 2003/2008, Debian, Ubuntu, Fedora, CentOS, RedHat linux, FreeBSD.


Fizikai szerver
A legjobb minőségű brand szerverekkel biztosítjük Önnek a legjobb minőséget. Ha Önnek komplett szervergépre van szüksége, mi összeállítjuk az Önnek megfelelő konfigurációt, így gépvásárlás nélkül élvezheti a legkiválóbb minőséget! Önnek nem kell a gép értékvesztése miatt aggódnia, a bővítéseket egy összegben finanszíroznia. Ha kisebb vagy nagyobb gépre szeretne váltani, akkor nem marad a polcán kihasználatlan erőforrás. A nagyban gondolkodóknak mindenképpen ajánjuk a Fizikai szervereinket, legyen szó rövid vagy hosszú távól.

Szerver elhelyezés
Dataneum szervertermeiben elhelyezheti a mi segítségünkel az Ön szervergépét, az Önnek legmegfeleőbb konstrukcióban, kedvező áron. Ha netán segítségre lenne szüksége az üzemeltetéssel, szakembereink örömmel állnak rendelkezésére.

Üzemeltetés, Weboldaltervezés, helyszíni support
Vállaljuk Weboldalának megtervezését, megalkotását, üzemeltetését az Ön szervergépén, legyen az nálunk bérelt szolgáltatáson, vagy máshonnan üzemeltetett gépen. Amennyiben nem akar cégéhez informatikust felvenni, mert csak időszakosan vannak gondok, akkor mi vagyunk az Önnek megfelelő partner. Ha bajban van, problémája akadt, hívjon bátran, bármikor segítünk.

Revízió: Generálási idő: 0.0043 másodperc