website uptime


Rólunk írták

B. Krisztián - VPS szerver bérlő:
Én a barátomtól kérdeztem melyik hostingot ajánlja nekem, ő egyből azt mondta hogy a Skeleton-t mert gyorsak, hozzáértőek és korrektek. Volt már tapasztalatom más hostingosokkal is ezelött ezért kiváncsian vártam, hogy a Skeleton mien lesz, de bevált és igaza volt a barátomnak. A skeleton tényleg korrekt, hozzáértő és bármilyen kérésemre, kérdésemre szinte azonnal választ, reakciót kapok még akár éjjel is! Mindenkinek szívből ajánlom!

G.B. - VPS szerver bérlő:
Nem csalódtam a Skeleton hostingban, abszolút meg vagyunk elégedve a minoséggel és szolgáltatással. Volt már részünk esőben, hóban és szélben, de a gép kitartott. Köszönjük! G.B.

Antal "n0RbI" Norbert - CS,CSS,Ventrilo bérlő:
Lassan több, mint fél éve a Skeleton Hosting biztosítja a csapatom számára a Voice és a Game szervereket. Ha bármi problémánk adódott, azonnal álltak a rendelkezésünkre, problémamegoldásból nálam csillagos 5-ösre vizsgáztak a srácok! Csak ajánlani tudom őket, bátran béreljetek tőlük!

Tamás Dániel - Wow bérlő
Mindenkinek csak ajanlani tudom ezt az oldalt. Erdemesnek tartom itt rendelni mivel a megbizhatosag , szakmai tudas fontos. Barmilyen problemaval , kerdesem alltam elejuk az egesz csapat segitokesz volt minden teren. Most lekott a sok munka de hamarosan ujra fogok itt rendelni. Koszonom az egesz csapatnak

Szebény Imre "Imu" CursedWorld - Lineage 2 bérlő
Nem is tudom, hogy mit mondhatnek csak roviden tudok nyilatkozni a Skeleton Hostingrol. Eddig barmilyen gondom vagy kerdesem, keresem volt csak telefonalnom kellett es mar jott is a valasz, a segitség!

Csóti Dániel "Tutyko" - VPS bérlő
A vps-t amit béreltem már elég rég óta nagyon megfelelő volt számomra.
Tartotta a szerződésben lévő minőséget.
Ha bármi problémám volt rögtön felhivtam és válaszoltak.
Nagyon ajánlom ért hozzá :P

Revízió: Generálási idő: 0.0065 másodperc